Bestelling & levering

 

Wat is de levertijd?

We streven ernaar je pakketje zo snel mogelijk te versturen. Omdat elk artikel met de hand gemaakt wordt, is er soms alleen wat geduld voor nodig. Bij het versturen wordt een maximum van 5 werkdagen gehanteerd. In de praktijk geldt echter meestal een maximum van 3 werkdagen.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Lucky you! De verzendkosten zijn gratis en hebben wij al voor jou betaald. Mocht je een hele grote order hebben geplaatst (3 sieraden of meer), dan wordt er wel een meerprijs voor het verzenden gevraagd. Dit omdat het gewicht dan zwaarder is en buiten het gewicht valt wat wij voor rekening nemen.

 

Hoe weet ik of mijn bestelling verzonden is?

Als je bestelling verzonden is, krijg je een mailtje opgestuurd.

 

Welke bezorg opties zijn mogelijk?

Je bestelling wordt verstuurd in een envelop met bubbeltjesplastic. Dit gaat door de brievenbus. Heb je liever dat je pakketje via een track and trace code wordt verstuurd, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kan dan voor deze optie kiezen tijdens het afrekenen. Hierbij wordt een prijs van €4,95 gevraagd.

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Het is helaas niet mogelijk om achteraf je bestelling te wijzigen.

 

Retourneren en ruilen

 

Kan ik mijn bestelling retourneren of ruilen?

Het is zeker mogelijk om je bestelling te retourneren of te ruilen. Op eigen kosten moet het product in originele staat binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. Als de retournering wordt goedgekeurd, wordt het geld binnen 7 werkdagen op je rekening teruggestort. Mocht je een ander item van de site willen, dan kan je dit doen door opnieuw een bestelling te plaatsen.. 

 

Wat als ik mijn bestelling kapot ontvang?

Ontzettend vervelend als dit gebeurt! Er wordt van je gevraagd een foto te maken en op te sturen naar ons mailadres/via ons contactformulier. Als dit is goedgekeurd, krijg je je geld terug. Als je zou willen, kan je hiermee hetzelfde item opnieuw bestellen. 

 

Producten

 

Van welk materiaal zijn jullie producten gemaakt?

Er worden verschillende materialen voor onze sieraden gebruikt. Benieuwd wat je van jouw sieraad mag verwachten? Hieronder een lijstje van hoe je je producten zo mooi mogelijk houdt. 

 

Hoe hou ik mijn producten zo goed mogelijk?

Op dit moment zijn de meeste producten gemaakt met een onderdeel van sterling goud of zilver. Dit glanzende laagje kan eraf slijten, waardoor het sieraad zal verkleuren. Om dit te voorkomen de volgende tips: 

  • Doe de sieraden af tijdens het slapen en sporten.
  • Zorg dat de sieraden niet in aanraking komen met water, dus tijdens het douchen,    zwemmen en in vochtige ruimtes.
  • Vermijd parfums en dergelijke chemische stoffen.

 

Betalen

 

Hoe kan ik betalen?

Om te betalen wordt Mollie gebruikt. Hiermee kan op dit moment alleen betaald worden via iDeal.. 

 

Is het veilig online betalen?

Zeker! Er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde HTTPS-verbinding.